Bel ons

Ons recept

Spaghetti met een flauw tomatensausje. Onze grootste nachtmerrie. Tobasco is het pikante van je saus, waar je niet zonder kan! We zijn een jong, innovatief, flexibel en creatief uitzendkantoor. Originaliteit dragen we al sinds 2006 hoog in het vaandel. We komen dan ook graag verrassend uit de hoek, met een vleugje humor en de beste kwaliteitszorg naar elk individu toe.

We streven ernaar om een betrouwbare en solide partner te zijn in de wereld van uitzendarbeid en rekrutering & selectie. Met meer dan 14 vestigingen in België gaan we voor 100% klantentevredenheid.We willen dus het verschil maken in onze sector en daarvoor bedachten we een uniek recept. Ontdek hieronder de basisingrediënten van dat recept!

 

Met meer dan 14 vestigingen in België gaan we voor 100% klantentevredenheid. We willen dus het verschil maken in onze sector en daarvoor bedachten we een uniek recept.


Basisingrediënt 1: Maatwerk

De behoefte van onze klant staat centraal. We luisteren dus écht en zorgen voor de gewenste oplossing. Daarbij hanteren we intern een gespecialiseerde nichewerking om nog beter op sectorvragen te kunnen inspelen. Onze HR Assistants spreken de taal van je sector en kennen de bijhorende behoeftes en pijnpunten.


Basisingrediënt 2: Kwaliteit

Een topgerecht heeft kwaliteitsvolle producten nodig. Wij gaan voor duurzame relaties op lange termijn. Geen eenmalige contacten of pogingen. We denken mee en stellen de juiste vragen. Alleen op die manier vinden we het juiste talent voor jouw organisatie.


Basisingrediënt 3: Teamwork

Van kok tot sous-chef en bediening. Ook in onze keuken is teamwork enorm belangrijk. Samen gaan we voor 100% tevreden klanten die ons aanbevelen en steeds opnieuw blijven uitdagen met hun vragen en behoeftes. Together we can achieve more!


Basisingrediënt 4: Enthousiasme

Onze drive is uniek. Onze dynamische aanpak is daar een logisch gevolg van. Die aanpak is essentieel om de tevredenheid van de klant, uitzendkracht en vaste medewerker elke dag opnieuw te ervaren.


Basisingrediënt 5: Snelheid & communicatie

Klanten wachten niet graag op hun eten. Terecht, wij ook niet! Door onze vlakke structuur beschikken we bij Tobasco over korte communicatielijnen. We hebben de knowhow in huis en gaan voor een snelle, maar steeds kwalitatieve dienstverlening. Daarin is eerlijke en open communicatie cruciaal.

Zoek je een job of een geschikte werknemer voor je bedrijf?